Dior




I love it. Jag måste fixa låset för det är trasigt, hmm.


helgbestyr





Det här var ett av helgens bestyr. Simone och jag pimpade shorts som vi varit lide dåliga på att använda men nu blir det kanske andra bullar. Jag sydde även en väska, helt i plast, det ni!

shanghai



Här ser ni en liten skymt av min nya jacka som införskaffades i lördags.
Den är kimonoinspirerad  i siden med otroligt vacker brodyr. Vilket handarbete! Jag är i allafall stormförtjust i den.

lillan


Pysslat med lillan är vad jag gjorde hela lördagskvällen. Vi har tecknat, målat, sytt och färgat tyg. Det har vart en redig kreativ-verkstad här med andra ord. Vi var även iväg en sväng på vår vanliga second-hand runda och jag hittade något jag länge letat efter. Ciao!

lady



Tennisspelande 20-tals damer. Världens skönaste tröja.

magasin



Något jag verkligen älskar
är att krypa ner i soffan med en kopp te och en drös med magasin, läsa och glo på bilder. Väldigt avkopplande och med hög inspirationsfaktor. Som prenumerant blir man extra glad när de dämper ner i brevlådan en regnig dag i maj. Ciao.

clarins


Titt vad jag fick hem på posten igår. Lovely! Jag älskar att få brev och paket per post men det tror jag de flesta gör. Jag ska nog göra det oftare,  skicka brev the old fashioned way!

flower






Blommshorts är fint.

Chloé



Ja, det blir mycket skoprat här men det står ni väl ut med? Ni förstår att det här är lite av min drömsko denna vår/sommar. Just denna kommer från Chloé men jag skulle kunna nöja mig med något liknande i samma modell. Den låga klossklacken känns ny och fräsch och om inte annat, med lagom komfort! Go klossklack!

black


Dessa godingar hittade jag längst in i garderoben igårkväll och jag tycker nog det är på tiden att bokstavligt talat damma av dem så de får följa med ut på lite galej. Nu vankas det jobb. Hejhopp.

Starlet




Jag fullkomligt älskar mitt nya hår, både klippningen och den blonda nyansen. Prima! Idag fäste jag upp gårdagens lockar i en tvinnad knut bak i nacken. Mycket enkelt att göra då håret redan är preparerat med produkter, i mitt fall saltvattenspray och Dust it. Det går lättare att fästa hårnålar och texturen blir lite rufsig men ändå stilren tack vare lockarna. Tjingeling.


Inspiration- big time




Underbar flamingobrutta


Vackra fjärilar vid middagsbordet


Black swan inpirerade ballerinor









Ja ni, nu är det onsdag och jag har landat lite efter helgens bravader i Tylösand. Redken-eventet var fantastiskt med fina visningar, inspirerande föreläsningar och en drös med underbara frisörer. Det är verkligen guld värt att få möjligheten att åka iväg på tillställningar likt denna då det är en ren kreativitets boost!




Bild lånad av Vicky

Lockig tisdag.

img_9479 (MMS)

Lockig tisdag.


Today

img_7730 (MMS)

Nu vankas det snart middag och visning här i Tylösand och jag ska börja svida om. Än så länge har dagen varit fantastisk! Tjingeling.


Morgonstund

img_2087 (MMS)

Uppe med tuppen kl 04.30 för att styra mot Halmstad. Jösses vad kul det ska bli! Hejsvejs!


Tema : Miami



Tidigt imorgonbitti styr halva Barberarn kosan mot Hotell Tylösand för ett hejdundrans event och jag har fått turen att följa med.
Tjoho! Det ska bli så fantastiskt roligt med två fullspäckade dagar av föreläsningar, visningar och massor av kreativa människor! MEN nu är ju frågan, vad ska jag ha på mig?

I´m back.



Jag är precis hemkommen från en redig fotbollsmatch där min 10-åriga lillebror gjorde sitt andra framträdande för säsongen och jösses vilken match!
Här ser ni förresten lite av mitt nya hår dock blåste det något enormt. Jag är himla nöjd med alltihop. Det känns väldigt Bella!

Blondie!

img_5193 (MMS)

Blondie!


black/edge/ballerina


Dessa har införskaffats. Schyssta vardagspjucks!

Detalj


Favorit nr.2

110511


Ananasfrukost!

Red







Igårkväll var jag ute på en sen promenix och gick förbi detta röda plank. En liten konstinstallation i Västgötebacken. Jag älskar det här. Mer sånt till folket!

Tisdag.

img_3476 (MMS)

En så fin tisdag som denna är ju värd ett leende. Jag skulle verkligen behöva fixa till mitt hår. En sån utväxt som jag har är inte riktigt okej att ha när man arbetar som frisör. Men det är svårt att hinna med när många vill bli fina till vår och sommar. Nu ska jag kila iväg och lapa lite sol på lunchen. Hejsvejs.


caroline



Igår hade jag fina Caroline hos mig. I vintas gjorde jag henne lite mörkare med mer distinkta koppartoner men nu till vår och sommar ville hon, som många andra, bli lite ljusare men ändå behålla en varm ton. Jag lade en guldbeige färg i botten för att möta upp med längderna och sedan tunna kalla ljusa singor, i hela håret. Väldigt fint!

Today



Min torsdag har varit riktigt fin. Det började med att jag kom till jobbet och överraskades med en goodiebag som cheferna hade plockat ihop. Underbart! Vad den innehöll får ni se senare. Jag har även haft mysiga och trevliga kunder, träffat en fantastisk skomakare på lunchen och hunnit fixa lite inpirationsbilder till ett kommande litet projekt. Nu väntas alldeles strax kvällsmys med min lillasyster som ska sova över hos oss i natt men först ska jag spinga iväg till gymmet. Hejsevejs!

Fjäderfä!

img_1068 (MMS)

Fjäderfä!


Details



Det här är ett av mina absoluta favorit smycken. Ett berlockarmband med små krumelurer och som är sådär lagom vackert slitet. Jag hittade det för några år sedan i en gammal kavajficka när jag fortfarande arbetade på Emmaus. Ikväll ska det få pryda min handled då jag efter jobbet ska iväg på trerätters middag som John-Bauer gymnasiets kock 3:or arrangerar. Finnemang!

Sommartid










Lesbos 2010

Medan regnet öser ner här utanför sitter jag och planerar sommarens resa.
Om inget oväntat händer ska nämligen jag och min b-friend bila genom Europa med slutdestination rivieran och då både den franska och italienska. Jisses vad jag längtar.. Jag har aldrig bilat förut men det känns som det kommer passa mig ypperligt då jag är en sucker för allt som har med sightseeing att göra! Nehe, nu väntas lite sen skönhetsvård innan det är dags att inta sängläge. Tjing!

Today

img_0524 (MMS)

Dessa praliner fick pryda mig idag. Ödlan som är lånad från mammas smyckeskrin är min favorit.


NUXE



Här ska ni få ett redigt tisdagstips! Det är tack vare min vän Emily som jag fått upp ögonen för märket NUXE och framförallt för denna fantastiska torrolja. Den gör huden sammetslen utan att kännas fet och gör under för torra hårtoppar. Att den dessutom doftar ljuvligt är ju bara ett plus. Det ni!

Pamela love





Gudars vad jag älskar Pamela Love. Smyckena är fantastiska och själv beskriver hon sina smycken med "I like pieces that are both rock-and-roll but still earthy". Allt känns helt enkelt väldigt rätt.

fjorton


Småsyskon på söndagspromenix.

Titt på dessa små praliner. Jisses, om jag ens varit hälften så trendkänslig när jag var fjorton bast. Ska tilläggas att de bär sina "myskläder".

Grönt är skönt


Grönt är skönt, visst! Den här fina skapelsen kommer från Zara och jag har fått den av min fina mamma, hon har stil den kvinnan! Jag gillar det flätade snöret extra mycket.

Idag har jag haft fullt upp på jobbet och det är så himla kul dessutom springer dagarna iväg då. Det är även precis vad denna helg har gjort, bara sprungit iväg. Jag har knappt hunnit hälften av vad jag tänkt men så är det ibland. En fin konsert med Eldkvarn fick iallafall avsluta helgens bravader. Tjingeling.

RSS 2.0