wedding planner?





Jag har aldrig hört till den skara som skissat på sin bröllopsklänning sedan 7 års-ålder och drömt om ett sockersött bröllop men jag är beredd att ändra mig efter att ha sett Kate Moss. Jösses! Är det skottår i år? Det är väl då det passar sig att fria som dam, eller?

Leo


Beiget + Rött

Imorgon är det fredag igen, den här veckan har verkligen varit toppen och jag hoppas helgen fortsätter i samma anda. På lördag ska jag ha lite bjudning här hemma och kvällen är tänkt att avslutas på karateklubben, det blir fint.

Btw, mitt hår har ju Lina frågat om. Jag har varierat lite mellan kalas många ljusa slingor eller endast ljusfärg i botten. Slingor ger en något diffus utväxt till skillnad från helfärgad botten. Men vill man vara så pass ljus som jag, är det smidigare med bottenfärg. Nyansering brukar jag emellanåt göra för att få en kallare ton. Sen underhåller jag håret med silverinpackning. Lycka till!

Julia


Idag har jag hjälpt Julia med sitt hår och färgat in en diffus utväxt med ljusa längder á la Hollywood. Det var lite knepigt för att försäkra sig om en fin övergång mellan de mörka och ljusa partierna men jag hittade en bra teknik som passade mig utmärkt och Jullan vart urtjusig. Men det är ju också som man säger, allt klär en skönhet!

Asken



Lördagsmiddag på Asken. För jäkla trevligt och vi fick de perfekta drinkarna serverade av fina Frida.

färgsprakande



Min mamma är på alla sätt en mycket färgstark och inspirerande kvinna. När det kommer till kläder och accessoarer kör hon alltid på så fina kombinationer och mixar och matchar. Såhär såg hon ut i lördags i sin fina sammetskappa från Sisley. Fina mamma!

Copycat


Jil Sanders SS12


Doris AW 11

Men hallå kolla in detta! Jil Sanders SS 12, huvudbonad med flor. Doris har ju redan fixat detta, det är ju inte illa. Fasen hon är trendkänslig denna donna, borde kanske extraknäcka som trendanalytiker eller något liknande.

Tisdag


Tisdag och jag är nedrans trött. Jag borde kanske börja dagen med en Je t´aime men å andra sidan skulle det nog ge motsatt effekt. Nu vankas det jobb där jag bland annat ska fixa min chef Julias hår, spännande. Ciao!






band


Ett sidenband runt en knut tycker jag är fint i all sin enkelhet.





college




Den här grå tröjan har jag på mig mest hela tiden. Den är otroligt gammal men sådär fantastisk skön som vissa gamla ingångna plagg är. Jag brukar pimpa den med broscher men idag lät jag de vara. Snart ska jag ner på stan och förkovra mig i norköpings kulturliv. Det blir fint.


Cheap måndag!

img_9017 (MMS)

Cheap måndag!


110923

 


Nyfärgad, och iklädd svart spets. Möjligen något skarpa kontraster men vad tusan. Nu vankas det jobb. Hej!


Blondie!

img_0569 (MMS)

Blondie!


Chloé autumn 2011


Spindelben it is! Hem och smacka på maskara så det står härliga till och så lite bleka läppar som grädde på moset- det blir fint det. Ikväll vankas det fotboll med lillbrorsan, det blir också fint! Hej.


gyllene nålar

 

När jag var sisådär 7-8 år var min storebror Christopher min främsta förebild. Han hade på den tiden en röd halvmeter hög tuppkam, trasiga klorinblekta jeans och en skinnjacka som vägde bly, pimpad med extremt mycket nitar. (Han var alltså jäkligt snygg men det är han även fortfarande). Själv ville jag ju inte vara sämre så jag färgade håret med karamellfärg, hade blått läppstift och ritade anarkist A:n på varenda t-shirt i garderoben. Något Christopher också hade var säkerhetsnålar i öronen och när jag för ett tag sen såg en snygg brud på fashiongonerorogue i förd detta blev jag själv lite sugen. Men jag skippar nog karamellfärgen..


Madonna pigg


Några av de skatterna jag fann efter helgens jakt.

Måndag och ny vecka. Ny vecka med nya utmaningar- klämkäckt och härligt! Denna vecka har jag tänkt uträtta stordåd, vi får se hur det går. Ciao.

Ann-Sofie Back



Ann-Sofie Back Ateljé. Fantastiskt och jag älskar stylingen med de korta nylonstrumporna. Cheap monday har en skicklig chefsdesigner alltså!

110917

img_8169 (MMS)

Vykortsjakt med småsyskon, det är grejer det.


handsk-fetish




Nu när de kyliga mornarna börjar infinna sig är det snart läge för mig att dra på mig mina handskar. Jag är ju lite av en samlare på dessa och jag har säkert ett tjugotal i alla sorters färger. Från skinn och mocka till spets och sammet. Del ljusgröna i skinn är lite av mina älsklingar för närvarande. Nu - jobb!

Doris i flor

 
I min rastlöshet bestämde jag mig igår för att sy lite och detta blev resultatet, en mössa med flor och prickar av sammet. Elegant och gulligt, i varje fall på Doris. Imorgon är jag på jobbet igen!

Chanel på fotografiska




Vackra Dorotea!





"Northern Women in CHANEL"
 av Peter Farago Ingela Klemetz-Farago

"Modefotografin har kanske som ingen annan genre fångat sin tidsanda. I bildsviten Northern Women in CHANEL har fotografen Peter Farago och stylisten Ingela Klemetz-Farago förverkligat drömmen om att fotografera klassiska CHANEL-kreationer."

Väl värt ett besök på Fotografiska i Stockholm för att se resten av utställningen som har öppet t.o.m söndag (18/9).


110914


Grått är flott.


péridot



Varje säsong kommer Chanel med nya fräscha färger, denna höst är inget undantag! Jag har förälskat mig i
PÉRIDOT men GRAPHITE och QUARTS är också himla fina. Tänk på att använda bas- och topplack så sitter  lacket som berget! Nu ska jag försöka få i mig lite soppa innan alvedonen slutar värka.

ring för håret


Är du som jag och förbrukar tofsar som tusan? Detta är en bra grej då man inte hittar någon men ändå behöver få undan håret. Sätt upp det med en ring, enkelt men snyggt.

Sjuk..

Trots knaprande av diverse värktabletter och gedigen mentalträning ligger jag nu här febrig, svettig och dan.  Inte tänker jag gnälla för det hade kunnat vara ännu värre men jag tycker synd om mina kunder som jag inte kan ta hand om idag..

Pink lady








Min nya favorit kofta bär jag mest hela tiden nu. Den är stor, rosa och härlig!

Idag hade jag en skådespelare på salongen som ska var med i filmatiseringen av "Elsas mode". Han ska spela frisör och gjorde lite research inför sin roll så jag gav honom lite tips och trix. Det var skitkul och jag hoppas han kände sig nöjd efter min lektion!


Tomboy



Måndag igen och jag knaprar huvudvärkstabletter för här ska de jobbas!


coca cola och kristaller











Vackra tösabit.

Simone och jag var rastlösa så jag fixade till henne lite och så gick vi ut och tog lite bilder. Lagom amatörmässigt men jösses så roligt vi hade. Hon är så vacker och härlig min fina syster!


Kuriosa





Idag har Simone och jag haft lite kreativ-verkstad, himla kul och givande. Resultatet visas senare!


110909


Fredag - Lördag - Söndag. Välkommen helg!



Torsdagskväll!



Ikväll har jag varit iväg och träffat denna fining. Vi hann med tedrickeri, chokladäteri och pepptalk. Nu är jag hemma och tänkte avsluta denna dag med några kapitel ur min senaste "själv-hjälps-bok"!
 
Gällande aspirinmasken, glömde jag ju helt bort att berätta VARFÖR ni ska prova! Korkat av mig. Den rengör huden, hjälper till att eliminera pormaskar och andra orenheter och ger min hud otrolig lyster. Krossa 4-5 tabletter, blanda med pyttepyttelite vatten, (man kan även tillsätta en gnutta honung). Konsistensen ska vara som en pasta och inte för torr eller rinnig. Låt sitta 20 min. Prova!


Acetylsalicylsyra

 
Aspirinmask (jag bjuder på den stirriga uppsynen).

Jag älskar små huskurer och det här fungerar verkligen, prova!


vilken jacka!


Tiger of Sweden

Jisses,vilkensuperdupersnyggjackas,denskullejaggärnabäraihöst!


hello autumn!


Skål för hösten!

Visst är väl sommarens varma dagar härliga men hösten är inte så dum den heller med allt vad det innebär. Nu tycker jag vi sätter stopp för allt gnällande om den förlorade sommaren och istället skålar för höstens återkomst! Tjingeling.



I


hårgrejs II



När vi ändå inne på hårpimp så kan jag visa mina sval spännen. Härliga.


tittut!


cake eyeliner + mixing liquide

Hemma igen efter en lång dag på jobbet och idag känner jag mig faktiskt ovanligt trött. Jag har förstått att det är många som är sjuka i någon form av sen-sommar-förkylning men jag har tänkt göra allt för att trotsa den. Te med honung och citronvatten är en av åtgärderna.  


hårgrejs

 

Det här mina vänner är en riktigt bra grej. En klassisk hårkam som man fäster upp håret med. Jag brukar variera med hur jag använder den, idag fäste jag bara upp ena sidan lite snabbt. Man får prova sig fram. De finns i olika storlekar- denna är modell större. Ibland är de utsmyckade men jag gillar nog de som är enkla mest.  

Örongodis!

 
Stenar i örat är väl aldrig fel? Hjärtan bakom örat är rätt fint det med.


randiga rutan och Maud




Den här rödrutiga fina dräktjackan (är ju en sucker för dessa!) fick jag också av Emily, hon är så snäll och skämde bort mig en massa. Min farmor tyckte jag såg förträfflig ut i den och påminnde om Maud Olofsson! Yes, tänkte jag, Maud är ju så fantastisk..eller? Jackan är iallafall väldigt fin.


Laquer


Det här lacket fick jag låna av Emily i fredags och det är så himla fint! Det är en såndär mumsig färg som nästan ser god ut att äta. Hon berättade att det även fanns i lavendell lila och mintgrönt vilket känns minst lika fint! Nu sitter jag på tåget till Norrköping igen, proppmätt efter tvådagars ätande, typ non-stop! I lördags hann vi även med en södersväng där Emily hittade urtjusiga grejer och jag fick hälsa på mina forna arbetskamrater på Emmaus, lovely!

Mot hufvudstaden



Då var det fredag igen! Veckorna flyger iväg och vi är redan inne i September. Nu råkar september vara än av mina favoritmånader så det gör absolut ingenting. Jag sitter för närvarande på tåget som ska ta mig till Stockholm där jag tänkt spendera denna helg. Det vankas kalas och festligheter och så lite kvalitetstid med min fina farmor. Det blir fint det!


Torsdag=guld-sko-dag!

img_6654 (MMS)

Torsdag=guld-sko-dag!


RSS 2.0