vackra prismor



Fina fina Simone...



en kväll i brus.






kulturjakt





I lördags hade jag en tredjedel av min syskonskara på övernattning och det blev en riktig myslördag . I söndags var vi på muséerunda och förkovrade oss i Norrköpings historia med sockerbagare, skomaker, hattmaker och modister, alltihop avslutades sedan med att vi kalasa på semlor och karamellstrutar. Det är fint att ha syskon på besök.


Madame skata


France/Italy/italy/france



 Jag vill ha vår. Nu!


Cruising for Versace


Abbey Lee Kershaw bär kläder från Versace for H&M. Hon är tjusig den där Abbey och hennes blus lika så.

riv


Idag är det lite lagom riv i mig. Jag vaknade och var på ett jädra dåligt humör vilket dock händer mycket sällan, men det tar ju så dant på krafterna att gå omkring och vara sur och jag tycker inte riktigt det klär mig heller. Tog på mig en tröja som speglade morgonens sinnesstämning rätt bra..men nu har solen gått upp här också, den var bara lite trög i starten idag.  


Perfect 4 Platinum



Det här är en ny hårvårdsserie från märket "Pureology", som jag fått nöjet att testa. Det är shampoo och conditioner som tvättar rent, återfuktar och utreder blonderat hår, samtidigt som de stärker hårets lyster och ger glans. Sedan fick jag även med en "leave-in treatment" Miracle Filler Treatment, som täpper igen ojämnheter i hårets fjällskikt och stärker blekt och blonderat hår. Jag är ju en rätt kräsen konsument så det ska bli himla spännande att se om dessa lever upp till förväntningarna. To be continued...


tingel tangel





Onsdagskväll och jag har precis slagit mig ner framför datorn för att klara av lite pappersarbete som legat och väntat på mig. Sådär kul men nödvändigt. Idag letade jag fram mina svarta trådörhängen ur mina gömmer, då jag ändå redan var klädd totally black kunder jag ju lika gärna löpa linan ut.


brow fix





Igår fixade Vicky mina ögonbryn och det underlättar så på morgonen att ha dem färgade. Jag gillar ju när de är lite mörkare så när det har varit lite långt mellan färgningarna tar det en evighet att fixa dem, men niu går det alltså mycket fortare.


Mr Rydberg för Elle galan 2012



Robert Rydberg har stylat- tjusigt som tusan!


Viva la France!




Morning! Jag ska alldeles strax bege mig mot jobbet men först ska jag kuta in på biblioteket och låna en "fransk- kursbok". Jag tänker på riktigt gå inför det här med att lära mig franska. Så idag ska banne mig allt gå i tricolorens färger.


Ombre hair





Idag hade vi det lite smålugnt på salongen så då passade jag på att färga Vickys hår. Det blev mörkare koppartoner i botten med ljusare längder, såkallat ombre hair. Sen finns det även en teknik som kallas för
dip dye men det är lite med "doppade toppar" likt detta som jag gjorde på min syster. Det här är två tekniker som jag verkligen älskar att göra och jag hoppas jag får fler kunder som är sugna på detta! Nu ropar sängen..Bye!


serveras på silverfat




Härligheter!


kafferep


Jag älskar hans hårfärg!


Lite småslitna men det bjuder vi på..


snickeri


Snickarskjortan är på för här ska det snickras och spraymålas så det står härliga till. Jag är full av energi för min vän Nils har precis varit här på fika och då blir det alltid såhär. Han är fin han!





Coolaste katten i stan!


 

 

Vacker!

 


Tidig morgon!

Lite små trött men jag piggnar nog till snart. Idag ska jag ut på jakt, sak-letare som jag är! Jag är ute efter något mycket speciellt som jag hoppas jag finner. See you later.


12/1


små tankar





Ett löfte jag har detta år är att ge mig själv en plats för reflektion och ventilering. En plats där jag har för avsikt att samla detta är i denna vackra bok med tillhörande lås...

Love


Ida på besök

Igårkväll hade jag denna böna hos mig på salongen. Hon bunkrade upp med popcorn i frisörstolen medan jag toppade till håret hennes och avslutade med en redig föning. (Jag får nog dra ner på skrivandet om diverse föda, då folk kan missta detta för en matblogg eller dylikt.) Bye bye!


gänghäng




I onsdagskväll hade jag lyxen att få umgås med några av de finaste personerna jag vet. Jag bjöd på kvällsmat som toppades med kladdkaka och björnbär och vi satt och pratade i timmar. Trots att vi inte ses lika ofta som förr, är det ändå så avslappnat och härligt när vi väl ses. Jag saknar dem redan.
Det var tur att jag fick lite Ida-tid redan idag!


Mademoiselle Tautou



Nu ska här förtäras semlor till en av mina absoluta favoritfilmer "Amelie från Monmartre" Finfint!


WISH BIG

Så himla fina halsband som jag mer än gärna skulle pryda min hals med. De är så diskreta och nätta, precis så som jag vill ha det. Jag gillar nog halsbandet i guld mest. Så fint! Här hittar ni dem!

Lacquer

#julklapp.


inspo.expo.


jag.gör.research.


multi tool


Ringen min som jag använder flitigt är egentligen en sådan man trär sjalar igenom så dessa ska hållas på plats runt halsen.  Men vad tusan gör det, den sitter ju perfekt på mitt finger. Lite som ett multi tool helt enkelt.

fröken ur


Liten, nätt och i guld. Danijel vet vad jag gillar och han är en klippa på att fixa presenter. Han är en klippa när det gäller himla mycket annat också förresten!

2012






Nyårsafton 2011/2012

 Jag hade en så härlig nyårsafton med fantastisk mat och fint sällskap! Vi skålade in det nya året på bästa sätt med champagne och tomtebloss och jag är så spänd på att se vad detta år har att ge!


RSS 2.0