Gott nytt år!

img_0273 (MMS)

Gott nytt år!


Tonight

img_0247 (MMS)

Vänner, jag har varit lite upptagen med familjeri, jobb och dylikt men nu ska nog det mesta ha lugnat ner sig lite. Just nu sitter jag och umgås med bland annat denna backa mö. Tjingeling.


12/25/10

img_0220 (MMS)

Knåpade nyss ihop detta till kvällens festligheter. Lite guld och fjädergarnityr kan ju inte slå fel. Tjingeling!


Merry x-mas!

img_0224 (MMS)

God jul!! Jisses vilken mysig dag jag har haft och vad mycket mat jag har ätit. Finfina julklappar har jag också fått så jag är helt överväldigad! Hoppas ni också har en fin afton. Tjing.


The karate kidNu var biljetterna kirrade till juldagen
. Egentligen är jag inte hundraprocent pepp eftersom julledigheten inte är optimal men jag får ju träffa mina vänner och slå klackarna i taket och det är väl aldrig fel. Sen är ju karate klubben alltid karate klubben! Nu bär det av till Barberarn. Tjingeling.

Nice pants


pic. FashionSquad
Lovely. Jag är stört förtjust i vida byxben men det är inte så läckert såhär års med all snö och slask. Så snart vintern är väck åker de på (eller så fort de blir en aning mindre snö på backen kanske vi ska säga, för längre kan jag nog inte vänta!)22/12/10

Blek och rufsig- så skulle man kunna beskriva mig idag men jag är glad ändå! Mitt fina gyllene örhänge piffade i alla fall upp min annars rätt svarta stass en gnutta. Idag är det dan före dan före dopparedan och jag är INTE klar med alla julklappar! Jag försstår inte riktigt hur jag ska få ihop det här men imorgon på lunchen får jag väl helt enkelt ta och panikshoppa de sista. Nu ska jag umgås lite med mannen i huset. Tjing.

Charlie´s
Just idag är jag fasligt sugen på 70-talet och helst av allt skulle jag vilja se ut som Farrah Fawcett gör i Charlies änglar med fönade svepande lockar och lite rufsig lugg.
Nu har ju framförallt inte mitt hår denna potential, men vida byxben, Lois denim och tunna silverarmband i massor ska jag nog kunna rota fram. Vi får se hur jag vill se ut imorgon, kanske som 1930-talets Greta Garbo. Ciao!

MafiosaIdag åkte mafiosa örhängena på och efter tio timmar känns det redigt i snibbarna, de är inte lätta precis men ska man vara fin får man lida pin.
Andra dagen på jobbet är avklarad och allt är så roligt. Idag hade jag en urgullig kund med en ursnygg Mulberryväska, tusan att jag inte fotade den. Den var sådär perfekt i storlek och form, lite preppy men ändå grov. Jag får väl helt enkelt försöka googla mig till en bild. Ägarinnan till den perfekta väskan var i allafall väldigt snygg och trevlig och det är så härligt med dessa kunder! Tjingeling.

Peacock


Min samling av påfågelfjädrar som jag roffade åt mig på en loppis för något år sen, ska inom en snar framtid få pryda min kropp (i alla fall någon del av min kropp.) Jag ska bara bestämma mig för vad exakt det ska bli. Örhängen är redan kirrade. Förslag tas gärna emot! Tjing!

Inez


pic.
Fantastisk bild, visst!

BarberarnDet här mina vänner, det är mitt nya arbete. Jag har nämligen fått plats som trainee (lärling) på Barberarn och idag var första dagen på jobbet. Jag är så otroligt glad över denna chans, för att få trainneplats är inte lätt och jag trivs så bra med alla kreativa frisörer som jobbar på salongen. Gudars vad jag ska lära mig allt de kan! Ni är ju självklart hjärtligt välkomna till mig för klippning/färg/sling etc. till reducerade priser. Salongen ligger på Drottninggatan 62 i Norrköping. Komsi komsi så ska jag göra er ännu vackrare! Tjingeling.
Today

img_0168 (MMS)

Nu ska jag kila iväg till mitt nya jobb, lite pirrigt men spännande. Doris är lite festligt klädd dagen till ära och hon hälsar god morgon! Tjing!


Christian Dior.

img_0166 (MMS)

  Ni förstår att jag är lite av en samlare av strumpbyxor och dessa hittade jag under min senaste tripp till huvudstaden. Lite extravagant sådär. Tjingeling.


örongodis


Jag sprang på dessa för några dagar sen och beslutade mig för att ta med dem hem. Mafiosa- det gillar vi!Sista dagen spenderas på skolan med lunch ...

img_0143 (MMS)

Sista dagen spenderas på skolan med lunch och betygsutdelning. Allt  känns lite vemodigt men samtidigt helt underbart.


Champagnefrukosten är igång. Idag tar jag ...

img_0134 (MMS)

Champagnefrukosten är igång. Idag tar jag min examen. Tjingeling!


Visst är det väl något extra med denna han...

img_0133 (MMS)

Visst är det väl något extra med denna hand. En födelsedagspresent som min mamma fick av mig för några år sen. Perfekt som klädhängare! Tjingeling!


LEVIS


Jaha ni, då var denna helg slut och imorgon vankas det skola igen, dock är det min sista skolvecka för jag tar nämligen examen på fredag. Jösses Amalia skulle man kunna säga, vart tog detta år vägen? Söndagen firar jag som de flesta dagar den senaste tiden i typ mjukiskläder, inte så skojigt men jag lovar förändring till slutet av veckan, dessutom så är ju avklippta Leviströjor a la 80´s rätt grannt ändå. Ciao!

Visst blir man väl glad när man möts av de...

img_0034 (MMS)

Visst blir man väl glad när man möts av detta på en helt vanlig servett. Mer sånt!


hot chocolate with sparkly glovesBlondes have more funDå jag bara skulle till skolan en snabbis för tentaskrivning fick min favorit collegetröja åka på.
Snygg och bekväm. (Att jag kör på bekvämlighet hör inte till vanligheten.) Imorgon måste jag nog kompensera med lite extra glam. Nu tillbaka till studierna. Bara två tenor kvar, heja heja! Ciao.

Design

img_0037 (MMS)

Design Design. Gudars vad det är mycket att tänka på. Roligt men svårt. Det är tur att jag gillar utmaningar. Tjingeling.


Monday


Pjuh, första tentan är avklarad så nu är det bara fem kvar men det ska nog gå vägen.
Det är bara det att jag har blivit sjuk och det finns inte tid för det. Jag blir sällan sjuk, peppar, peppar..så jag hoppas att febern ger med sig så jag får lite krafter tillbaka för nu går jag på sparlåga. Lite extra rus får jag dock när jag kikar tillbaka på sommarbilder. Sommar är härligt det.. och det är rött läppstift också, jag måste leta upp mitt bums! Tjing!

today


Ett par nya glasögon, ett par hasbeens of sweden, ett stort påfågelsmycke och en antik minikamera att ha som halsband skulle göra mig glad. (Glasögonen är nog mer ett måste.)

Det är lördag och vi är färdiga med allt vad flytt och städning heter och det är så nedrans skönt. Nu hoppas jag innerligt att jag slipper flytta mer på ett par år i alla fall. Kvällen består av tenta plugg inför nästa vecka, inte så glamoröst men nödvändigt för jag ska bli en jäkligt bra frisör! Ciao!

Hjärnsnurr!Usch jag har förnärvarande otroligt mycket att ta i tu med. Det är tentaplugg inför nästa monstervecka med fem tentor! Jag ska även ha ett examensprov samtidigt som jag oroar mig för framtiden och till råga på allt står jag mitt i en flytt och har inget internet! Hujedamej! Men för tusan det finns ju de som har det himla mycket värre än mig så det är inget att klaga på. Nu vet ni i varjefall varför uppdateringen här är lite vajsing men nästa vecka då jäklar blir det andra bullar, jag har nämligen ett litet projekt som jag tänkt köra igång. Tjingeling.

RSS 2.0