plastic is fantastic


Plastpärlor till en gammal urtvättad t-shirt, det är grejer det!

Simple
Herrejösses, jag är helt slut i huvudet. Det har varit en fullspäckad dag, med färgningar och klippningar och min fina mamma var en av mina kunder. 
Förresten fick jag jackpanik imorse, men då fann jag denna pärla som jag helt glömt bort.

20's theme

Vi har i vår designkurs fått i uppgift att göra två inläggningar som ska gå inom samma tema. Vi ska sedan redovisa detta med tillhörande rekvisita och strukturritningar. Jag, Nils och Mickis har valt 20-tals tema med fingervågor, strasspännen och hårband! OH vad jag älskart!

StrassIdag åkte kragen fram för nedrans vilka kyliga mornar vi har. I skolan har vi idag påbörjat ett litet designprojekt som jag verkligen gillar. Jag ska visa er imorgon vad jag har sysslat med.

waves

Tjenixan, bättre sent än aldrig, visst?! Ganska lugn dag i skolan rent kundmässigt men då är det bara att fylla sin tid med massa andra härligheter. Jag har exempelvis lärt mig att klämma vågor med plattången idag och det vart tjusigt!


GreenDet här sitter jag och underhåller mig med såhär på kvällskvisten. Jag har precis kommit hem från en vän där jag har varit och testat lite håruppsättningar inför ett stundande bröllop. Egentligen borde jag hoppa i säng men jag har så mycket virr i huvudet som måste ut och då passar det ypperligt att ta fram det lilla skissblocket.

Sober

Bottenfärg är vad jag är sugen på. Jag skulle vilja ha mitt hår något/några steg mörkare och så addera en bottenfärg. Kika lite på modell nr:2 från höger. Lite så - fast lite mer. Är ni med på noterna då?
Hmm, ska nog försöka övertala Nils att inom en snar framtid, hjälpa mig med detta projekt.


Syskonkärlek

Lördagskvällen spenderades hos familjen Jidling där det har bjudits på kalas och andra festligheter. Jag har haft tid att ta det lite lugnt och hunnit umgås med alla mina fina syskon. Här har två av dem fastnat på bild, Simone och Alexander. En rikig myshelg med andra ord!

grandmasMormor ska få följa med mig ikväll. Eller rättare sagt, hennes fina skor från 1973 ska få följa med mig!

Happy birthday!


Håller på att fixa oss lite för kvällen. Min rara syster är fin i leopard och själv har jag impulsshoppat ett par skinbyxor dagen till ära.

25/9/10

Idag ska jag ut och förkovra mig i allt vad kultur heter och senare ikväll vankas det lite festligheter. Men nu ska jag först plugga lite permanent och färg och sen ska jag ner på stan och köpa mig ett sånt här:


Fancy friday!

Vet ni vad man gör de mornar man har snoozat på tok för länge, upptäckt att man somnat med blött hår, inte har NÅGONTING att klä sin kropp med och klockan bara rusar iväg?
Jo, man tar på sig en randig jumper, sammetsbyxor, converse, målar naglarna röda och snor ihop håret i en tofs.
Underbara morgon!Xtensions

Igår hade vi extensionskurs i skolan. Mycket spännande och intressant. Vi gick mestadels igenom keratinfästen och tejpfästen, men även microringar och sydda fästen. Sånt där härligt pillgöra som jag älskar!
Fashion!


Pic. Richard Avedon (1923-2004)

Idag hade den nya huvudutställningen Fashion- modefotografi genom tiderna på Fotografiska museet premiär, i Stockholm. Jag har sett fram mot denna utställning länge då jag är en sucker för modefotografi och illustrationer.  Jag har övertalat mina kära bröder att göra mig sällskap och jag tror de är ganska pepp på det också. Tyvärr blir det inte förrän i slutet av oktober, men den som väntar på något gott.. Underbara fotografier kommer det i allafall bjudas på!

Fashion-modefotografi genom tiderna
24 september-2 januari 2011

Play games with your hair

Det här är nog en av de mest populära frisyrerna just nu, men man kan ju hotta upp den lite på sitt egna lilla vis. Den här killen gillar ju tydligen tetris!

23/9/10

Fy farao vad dagarna rusar iväg det känns som jag sitter i en karusell som bara går fortare och fortare. MEN jag hag har ju väldans mycket roligt att se fram mot så det gör mig egentligen ingenting.

Idag har jag burit en guldjumper. (Visst är väl jumper ett trevligt ord!)


Tiffany

Låt mig presentera Tiffany! Det var henne jag fixade till idag. Visst är hon läcker! Hon har väl möjligtvis fastnat lite i lá80-tal. Men hon var mycket envis och ville pråmt ha dessa slätkammade sidor med böljande lockar på hjässan, och mitt jobb är ju att tillfredställa mina fina kunder så, voilá!


Fager dam

Nu är jag hemma igen efter en dag fullspäckad med design, kort fest-frisyr var det vi sysselsatte oss med. Lite knepigt men jag gillart. Jag har även fått ett mycket positivt besked idag så jag vet i tusan om jag inte ska ta och fira lite här på kvällskvisten.                            
Denna fagra dam har fått vara med mig idag. Visst är hon fin!
21/9/10

  

Visst gillar vi det här med hårband. Idag bjöds det ju visserligen på en rätt trist anordning, men jag är förtjust i lite för slarviga, låga tofsar så det lär ni få se mer av framöver. I allafall såhär till vardags. Tjing.

GoldDe här små skapelserna ska inom en snar framtid få pryda mitt barr. Jag har den senaste tiden blivit alltmer förtjust i hårkarameller och dessa passar då ypperligt!

chainsJag har länge varit på jakt efter ett överdimensionerat örhänge, men utan framgång. Så nu har jag helt enkelt fått knåpa ihop ett själv och det vart inte så pjåkigt.

Cut, cut, cutIdag har jag klippt systeryster igen. En fin page blev det, extra stel och kantig precis som vi vill ha det. Det är en modig tös det där.

Välkomna tillbaka förresten.

RSS 2.0