Party party!

Taggar inför nyårsgalej med Timbuktu i högtalarna och håret på spolar, fina grejer!


30/12

Jag skäms över min frånvaro här men det råkar vara så att jag har haft fullt upp med annat och då har inte tiden funnits för att hinna med det här också. Men 2012 ska bli mer organiserat från min sida för jag gillar ju faktiskt det här.


Carribean blue

Idag, på julaftonsmorgon, fixade jag min systers hår inför det nya året. Hon blev så himla fin lilla Simone. Nu ska det snart delas ut julklappar här...spännande!


3 x Blondies

Bilder från Vicky
Det här är några bilder från i lördags då det stylades inför Rebeccas release-fest. Vicky stod för make up och jag fixade hår. Jag creppade och lockade så mycket att jag fick blåsor i handflatorna. Men det var det värt för det var så himla roligt.

Perfect lips

Jag har hittat den perfekta nyansen- från Urban outfitters.


Snowmotion

Att tillbringa söndagen i julklappsträsket känns sådär men jag kan inte skjuta upp det längre. - Här ska det shoppas klappar!


Schackmatt!

Liten del av söndagsjobbet, himla fint tror jag det kommer bli...


rosa tobak


Min senaste last här i livet.

skiss

 


Tidsfördriv...- men jag behöver en duktig tecknare/målare/konstnär. Finns där ingen?

Marilyns ben.


Fina lampor fanns det gott om på Enoteket.

I lördags hade Barberarn julfest som började med julklappsspel hos Nicke, (det gick inget vidare för mig men har man tur i kärlek så har man !) Sedan åt vi middag på Enoteket och lite dans hann vi också med. En fin kväll helt enkelt men som avslutades ganska tidigt för mig då jag igår var uppe med tuppen för att sätta igång ett litet byggprojekt här hemma..

Knutblusmaffian!

Idag tillhörde jag knutblusmaffian och det kändes faktiskt helt okej, något strikt men helt okej. Jag smyckade ju ändå håret mitt med ett armband för att i allafall vara lite crazy!


20's

Det här är sånt jag pysslar med ibland när det kliar i fingrarna men jag saknar någon att applicera det på. Det är tur att jag har "Marita" som mer än gärna ställer upp och sitter modell! Jag råkar ju älska 1920-tals frisyrer och det gör hon med!


Hej

I'm back, för ett tag iallafall. Jag har haft en del att ta i tu med och då hamnar detta tyvärr rätt långt ner på min prio-lista..


RSS 2.0