Blondes have more fun!


Perfekt lyxiga nyanser hos Alberta Ferretti

Då var även tisdagen snart förbi, och idag har jag haft lite att bita i på salongen. Jag fick ta hand om en tjej som tidigare under dagen hade försökt färga håret hemma och var missnöjd. Helheten var ljus men det var en varm ton i botten, en rätt redig kall ton på topparna och en blandning av dessa på mitten av längderna. Mitt jobb blev alltså att försöka möta upp dessa toner för att få till ett fint resultat. Efter lite rådfrågning gjorde jag ljusa slingor ton i ton och nyansering på längderna, slutresultatet blev en såndär lyxig blondfärg som jag älskar. Det är så roligt när man får lite extra utmaningar!

Min mamma var också på besök på salongen idag och hon är den perfekta energiboostaren!

Monday


God kväll! jag övade lite fingervågor på lillan för ett tag sen i brist på annat och jisses vilken vacker ung dam hon är. Jag är ju stormförtjust i fingervågor dock ska det helst vara lite mer symetriska än dessa men jag var lite slarvig. Nu vankas det middag. Tjing.

HjortHEJ! Gudars vad dålig jag har varit på uppdatera er men jag försvarar mig med att jag har haft mycket att stå i helt enkelt. Här ovan ser ni några härliga kap jag gjorde på vår vanliga secondhand-runda förra veckan. Det var min förtjusande mamma och snälla Janne som sponsrade hela härligheten som stöd för min något tunna plånbok. Ett par rediga horn har jag letat efter i säkert fem år utan framgång men i lördags låg de där och bara väntade på mig! Guldklackarna älskar jag och att de andas tidigt 70-tal  passar mig ypperligt. Nu ska jag ut i vårvädret och se vad denna dag har att erbjuda. Hejsvejs.

copycat
pic. style.com Dries van Noten

När jag var sjuk för ett tag sen underhöll ja mig med att kika på diverse visningar på style.com och då såg jag bland annat dessa gyllene ting från Dries van Noten AW11. Men att det skulle vara så pass svårt att hitta en bred ring trodde jag väl inte. Men som jag letat. Frida har hittat ett par på H&M men jag vill ha dem bredare och utan den rundade kanten. Typiskt. Ringarna på bilderna hade ju varit perfekta! Nu ska jag fortsätta se på hockey. Heja AIK! Tjingeling.

Black inka


Dubbelknäppt kofta och inka-halsband har jag trippat omkring i idag. Koftan är rätt bred i axlarna och funkar nästan som kavaj vilket jag gillar. Idag har min fina vän Ida besökt mig på jobbet och jag fick nöjet att göra henne ännu vackrare. Lyxigt rågblond blev hon med både varma och kalla reflexer. Underbart.

Twiggy


Fantastiskt- låt er inspireras!

Whyred!


Lovely!

110314I lördagsmorse bestämde vi oss för att lite spontant sådär bege oss till Stockholm för att hälsa på min pappa med familj och förutom en mycket trevlig lördagskväll resulterade även visiten i ett något spontant inköp. Men mina vänner, jäklar vilket kap jag har gjort! Vad får ni se senare. Nu- jobb! Hejsvejs.

WC

Fasen vad jag gillar mitt kedjeörhänge, jag är dock sugen på en något maffigare variant också. Jag borde kanske knåpa ihop ett när tid ges. Tjing.

sun


Jaha ni, då var det onsdag och halva veckan har gått. Jag är fortfarande kvar i någon form av njutningsbar dimma efter helgens konsert. Jisses vad Hurts var bra! Nu ska jag ge mig ut i solen som den soldyrkare jag är. Hejsvejs!

8 mars

img_8028 (MMS)

Plastic is fantastic!


Berns är förträffligt!

img_7971 (MMS)

Berns är förträffligt!


Hurts @ Berns

img_1986 (MMS)

Ikväll ska jag se dessa bedårande herrar. Hurts!    Mamma, plastis och min bror ska också vara med och förgylla min kväll. Shopping i minimiversion har också ägt rum under dagen. Nu måste jag piffa till mig lite.


W/Westwood


Skulle absolut kunna tänka mig att ha hennes halsband i mina ägor, dock skippar jag håret för nu men kanske till sommaren?


Touperat och tuffsigt- varför inte?

Idag har jag btw besökt ett GYM för första gången i mitt liv. Jag tränar rätt flitigt sen ett tag tillbaka men då endast pass. Men idag var det i allafall dags och till min hjälp hade jag den mest underbara PT:n (har redan anammat "gym-språket") Ulrika!. Vilken trevlig och sympatsisk kvinna! Jag ver en aning depp när jag gick mot träningen ikväll men nu är allt som bortblåst.

1 marsVetekrans i nacken, det är fina grejer. NU-jobb!

RSS 2.0