Anti-Snap


Det här mina vänner, det är REDKENs Anti-Snap. En leave-in produkt som stärker skadade hår och förhindrar håret från att klyvas. Håret blir blankt och medgörligt och om inte detta vore nog så doftar den ljuvligt! Alla borde ha en. Vi säljer den på Barberarn och ni är hjärtligt välkomna, ni lär inte bli besvikna- den är underbar!

multi


Ja ni, idag är det min födelsedag, den 24:e i ordningen och det känns rätt bra. min åldersnojja har lagt sig och jag trivs utomordentligt med att vara 24 år. Dagen till ära bar jag ett multiglittrigt linne, fina grejer det. Nu måste jag hoppa in i duschen för jag har firat min födelsedag med ett jäkligt hårt intensivpass. Det är så man får göra när ens b-friend knegar och hela ens familj ligger i maginfluensa-stackare. Tjingeling.

iheartyou

 
Jag är ju lite smått förtjust i att teckna men jag måste nog komma igång med lite övning. Ibland får jag nämligen upp små härliga visioner i huvudet över ting jag vill ha men det skulle bli betydligt lättare om jag kunde printa ner det så fort de dyker upp. Finns det någon som skulle vilja hålla en liten workshop för mig?

Inspo
Kvällens inspiration, vackra Brigitte. Långt, rufsigt tillrätta lagt och så slokhatt. Underbart! Jag är ivinerligt trött på att ha håret på utväxt men jag vill ju ha lite längd till våren så det är bara att vänta. Vårda och vänta! Igår köpte jag min första vårdande produkt för håret från Redken, (Anti-snap). Så nu hoppas jag på underverk. Imorgon är det fredag så då ska jag väl vara lite extra piffig, jag får se vad jag hittar på. Tjingeling.

Rost

img_0527 (MMS)

Idag var det rostig sammet som för första gången fick åka på och jag tror jag gillart. Som ni ser är luggen på väg ner, dock går det lite långsamt men det är inte mycket att göra åt. Tjing.


New

img_0517 (MMS)

Idag har jag smyckat min arm med denna skapelse. Jag ska berätta var ifrån armbandet kommer  senare, det är lite lagom stört. Tjingeling.


Sthlm

img_0496 (MMS)

Helgen i Stockholm har bara rusat iväg, det är tur att jag ska tillbaka snart. Ny blir det middag hos pappa och Co. Ciao.


Turban

img_0475 (MMS)

Turban är ju det bästa vid bad hairdays.


Pink

img_0465 (MMS)

Jag tror jag fått dille på rosa. Jag vill nämligen ha ALLT i rosa. Jag skulle definitivt kunna sätta klorna i denna tjusiga bruds puderrosa skapelse! Håret hennes är inte heller något fel på. Ciao.


Elle

img_0462 (MMS)

När man möts av detta på hallgolvet blir man glad. Senaste numret av Elle- lite vardagslyx!


..Gold..


Jag har tränat rätt hårt senaste tiden så jag har inte riktigt haft tid med detta, lite tråkigt dock för jag börjar gilla det här med att själv blogga. Idag blev det myskläder på men vad gör det. Lite vingar av guld piggar iallafall upp det mesta. Nu måste jag rusa. Tjingeling.

redredredMåndag igen och dags för kneg!

Perfektion


Mycket Kling här den senaste tiden, men kan ni klandra mig? Fy farao vilken brud! Själv ska jag återgå till sängläge då jag nämligen har åkt på en härlig förkylning. Ciao.

Today

img_0398 (MMS)

Titta vad Vicky hjälpte mig med igår. Tjusigt värre, nu ska bara hålet läka i 8 veckor sen ska örat smyckas som tusan . Ciao!


110112


God morgon, Lite brådis såhär på morgonkvisten men det är väl så det ska vara. Idag fick volangen från Weekday åka på för volang det är tjusigt. Tjing!

Its all about the hairSå mycket läsning vart det för mig..Jag hittade denna bild (lägg märke till ankplutet) från i höstas när jag precis hade klippt av mig håret och jag är nog ändå lite sugen på det blonda igen, kanske inte pastellblond som här men någon trevlig ljus-beige nyans som ligger närmre min egen ton. Kanske en bottenfärg med en drös ljusa slingor, jag vill ju dock helst ha ett mer helt intryck än slingat..hmm, som ni märker är jag rätt förvirrad men huvudsaken är att allt blir lite fräschare- det räcker för att göra mig nöjd! Imorgon ska jag tipsa er om en superduper produkt från Redken så håll till godo. God natt.

111211


Ruffsig tröja som blivit lite av en favorit- dock inte optimal att ha som frisör då hår mer än gärna fastnar.

Tänk vad glad jag skulle bli om dygnet hade fler timmar, jag hinner liksom inte med allt jag vill på dessa ynka 24 men men det är ju inte så fasligt mycket jag kan göra åt detta. Idag hade vi kurs på Barberarn och jag fick nöjet att assistera Vicky och tusan vad det gick undan men det är bra för jag måste få upp lite tempo. Nu ska jag bädda ner mig och läsa lite. Tjingeling.

COS

img_0394 (MMS)

Fy farao så underbart att COS kommer till Sverige. Hejja Hejja!


Grey


Vackra, vackra kvinna! Min gamla slitna pikétröja kanske borde grävas fram så jag kan åstadkomma något liknande.

i want to break freeEfter helgens terapipyssel har detta kommit att bli mitt nya favoritörhänge, lite lagom Queen inspirerat. Nu mot jobbet. Tjingeling.

Hårgarnityr

img_0393 (MMS)

Lovely. Kedjor i öronen har blivit min grej men i håret- det måste snarast testas!


H&M

img_0387 (MMS)

Elin Kling for H&M det är ändå rätt häftigt. Fy fasen vilken driftig brud det där är och allt hon tar i blir liksom till guld! Jag älskart. Ciao!


from ear to earDen här lilla dekorationen gjorde jag igår
, det blev två exemplar så min syster också kunde få ett. Tjusigt värre blev det och jag känner mig mycket nöjd. Jag har ju fått lite dille på lite otippade smycken och gärna med guld och silver tillsammans, vi får se vad som kommer härnäst. Ciao!

wardrobe


Jag har fortfarande inte kommit helt i ordning efter flytten och jag vet inte om jag någonsin kommer göra det. Det har varit lite kärvt att få plats med alla härligheter då min nya klädkammare är betydligt mindre än den förra. Men vad tusan, nu hänger conversen i taket och kakfat, krokar, babushkor och Doris smyckas av allvärldens ting och så får det helt enkelt vara ett tag nu!

YSLBättre sent än aldrig?
Jag har haft en något tumultartad start på året men nu har det lagt sig och jag har fått tid att andas ut. Helgen startade med vineri hos Ida i fredags och har avslutats med lite kreativtskapande hos familjen Jidling/Nysten. Vad får ni se senare. Tjing.

RSS 2.0