krimskrams
black strass


cat-eye 2.0

Himla fint. Det här får jag helt klart öva på i helgen.

the book

Den här fina boken fick jag av Elin och Nils i födelsedagspresent. De vet vad jag gillar!
 Nu tänkte jag förkovra mig lite i dräkthistoria.


gradationTrassel, trassel

Jisses vilken dag jag har haft! Jag har färgat håret på vår rara elev Rebecca som blev så fin i en ljuv ombre! Sedan har jag haft två rediga avfärgningar efter varandra och det tar på krafterna både för mig och mina kunder att dona med det. Nu är det fötterna i högläge och så ska vi snart ha högläsning här hemma. Ciao.  


tefatImorgon är det visserligen fettisdagen men då jag antagligen inte kommer hinna baka mig några semlor får jag istället nöja mig med mini-cupcakes och det är ju fint det med. Dessa små åt vi på min födelsedag.
 Visst är kakfaten fina, de har nämligen min mamma knåpat ihop!


Hello K


Lite fler bilder från gårdagen då Simone var i mitt våld..!

golden maskSimone in action.

Rastlös som jag är tvingade jag min syster att ställa upp och posera lite denna lördagseftermiddag och hon har skills den tösen! Btw shoppade jag loss på varenda loppis i stan så imorgon ska det borras, sys och målas om!

artist

Det här ni, det är en tavla som jag fick i födelsedagspresent av min vän Emily. Den är målad av hennes lillasyster Nelly Riddarhaage och den är så himla fin! Jag är barnsligt förtjust i påfåglar och fullkomligt älskar denna illustration!


a wishbone
En annan har ju gått och blivit 25 bast och det har firats två helger i rad. Det ni! Jag är så tacksam för alla som har uppvaktat mig med pompa och ståt och jag har fått så mycket fina blommor och vackra ting så de är inte klokt. Exempelvis det här halsbandet som jag fick från mina fina vänner Anton, Ida och Jossa. Tack tack tack!


kristall
Några av mina senaste fynd..

Efter att ha varit i sjuk i vad som känns som en evighet (4 dagar) ska jag imorgon ut bland folk igen. Tänkte börja lite lugnt med den obligatoriska loppis-rundan.


Bang Bang !

Lugg, inte lugg, lugg, inte lugg, lugg, inte lugg?


a c n e
RSS 2.0