För trötta ögon

En sak fick jag med mig hem fån resan och det är något jag ofta köper med mig när jag reser. Min favorit mascara och concealer Touche Éclat. Båda två från YSL. Bra grejer!tintinJag blev överraskad med bio såhär på kvällskvisten och inte vilken film som helst, utan Tintin! Tillsammans med Harry Potter är ju liksom Tintin en favorit kille!

Musses kafferep!Gårdagens eftermiddag spenderades hos flocken Sniffthis med kafferep och födelsedagsfirande. Morsan i flocken hade fixat och donat som få, med små fina cupcakes, bullar brysselkex och tårta! Födelsedagsbarnet blev firat med pompa och ståt och fick bland annat en eltandborste, en självysande och sjungande mikrofon (Den gjorde succé) och en finfin jacka från småfolk.
Zadar


Hemma igen efter några dagar i Zadar. Det har varit en minst sagt hektisk helg med intressanta och spännande möten. Och fy böveln vad härligt det har vart med lite värmande sol för min törstande hud!


I väntans tider.

img_9256 (MMS)

I väntans tider.


Mot Kroatien!

img_3442 (MMS)

Mot Kroatien!


Weekend


Vet ni vad, nu styr jag kosan mot Kroatien där jag ska tillbringa den kommande helgen. Det är ett litet projekt som ska sättas igång och jag väldigt glad över att jag får vara en del av det, spännande..stay tuned!

sparkling
på kvällskvistenMåndagskväll innehållande sconesbakeri, vineri samt skisseri, det kan ju inte bli så mycket bättre. Nu sitter jag och surfar efter lite boktips men det går sådär. Finns det kanske någon som kan tipsa om en riktigt bra bok? Genre spelar inte så stor roll då jag läser lite av varje..

Vov.vov.

Enkelt halsgarnityr såhär på en måndag.


Gul

Idag åkte mina nya kängor från SBT på. De känns som typiska söndags skor och nu vankas typiska söndags bestyr!


Lördagsringar.


det går i rosa.


Igårkväll var alltså jag och Vicky iväg på lite extrajobb hos "Style by Tyra". Det gick verkligen undan för att hinna med så många som möjligt men en del bra styling-tips tror jag nog gästerna fick med sig hem tillsammans med tjusiga smycken förstås!

Today

Det här har jag och Julia suttit med nu på morgonen. Ikväll har nämligen Style by Tyra vip-kväll, jag och Vicky ska vara där och ge inspiration till gästerna med tips och trix när det gäller Make up och styling. Välkomna!


Krona


Mössa på!

img_8855 (MMS)

Mössa på!


prick.prick.prick


Prickigt.gör.mig.glad.

tisdagens detalj


Den här ringen hittade jag på en loppmarknad för flera år sedan och den har varit en ständig följeslagare sedan dess. Den är i silver, stenen är bergskristall och jag gillar verkligen de små asymmetriska krumelurerna som omsluter kristallen. Vackra ting.

Lunchläsning!

img_0774 (MMS)

Lunchläsning!


Sniff this!

Jag hade celebert besök på jobbet för några dagar sedan då denna böna ville få håret fixat. En lite mer edgeig variant av en klassisk bob blev det och det klär denna dam ypperligt i! Förresten kan ni följa henne och resten av Sniff This!-flocken här, jag lovar er spännande, fascinerande och humoristisk läsning, samt bilder på världens finaste Musse!


På sniskan


Måndag och ny vecka.
Helgen min bestod främst av att försöka bli kvitt min förkylning men en liten 20-års fest för min kusin Michael hanns också med. Kvällen till ära drog jag på mig en klänning från Whyred som jag inte hunnit använda. Den är fin men en aning svårburen. Nu- kvällsmat!


Fiskben

Idag fick det bli en inbakad fiskbensfläta som jag fäste i nacken. Drar vissa associationer till vetelängder och kanelkringlor men det gillar ju jag!


fågel


Jag har fått dille på svanar och skulle gärna vilja ha någon form av svan accessoar. Kanske ett smycke eller en tröja med svan-tryck. Kanske helt enkelt en hel svandräkt!


111003


Hemma från jobbet efter en rätt hektisk dag då det bara var jag och Julia på salongen men samtidigt lite mysigt. Nu ska jag ha lite hemma spa här i min ensamhet. Tjingeling.

sko mig.

dots
Prickig chiffong slår ju aldrig fel.

vilken kväll!


Jösses vilken kväll vi hade igår! Den började rätt lugnt här hemma med en liten bjudning för Nils och Elin. Sedan avslutades kvällen på Trappan där vi, milt sagt, dansade sönder oss! Idag får man ju sota lite för det då mina fötter värker och rösten sviker men vad tusan, det var det värt!


RSS 2.0