hattfnattFredag och ledighet. Jag ska strax åka iväg för att umgås med mina bröder som är hemma från Estocolmo. Underbart. Vad tycks förresten om min nya stråhatt som inföskaffades förra veckan? Min gamla gick sönder förra sommaren efter mycket flitigt användande. Ska man till franska rivieran så måste man väl ha en stråhatt och kanske även en slokhatt? Nu måste jag rusa, som vanligt. Hej!

April
Stockholm-april-2011

Nu måste kila till jobbet..hejsvejs!


110416

img_2165 (MMS)

Tjenixen. Lördagens förmiddag spenderas på tennisträning (min lillebrors). Jag drog visserligen iväg ett par backhands på uppvärmningen men det  gick sådär. Nu sitter jag istället på läktaren och googlar resmål för jag ska nämligen på en redig resa i sommar... Vart får ni veta senare! Tjing


Nina och jag

img_8285 (MMS)

Nu åker strax jag och mina väskor till hufvudstaden. Den runda blå är en gammal goding från Nina Ricci som blivit en ny favorit. Jag älskar att den är rund! Nu ska jag kuta till tåget, vi ses i Stockholm! Hejsvejs!


på mina läppar


Det här mina vänner- det är mitt självförtroende! Estée Lauder- Copper

white/red/blueIngen vidare bild men denna fina skapelse hittade jag på Myrorna för ett tag sen. Den är från 60-talet och fint A-linjeformad, just det syns rätt dåligt här. Bakstycket smyckas dessutom av två fina knappar. Trots att den känns en aning tam för min smak gillar jag den. Måste dock klura lite på hur den ska bäras.. Imorgon efter jobbet drar jag till Stockholm för en snabbvisit. Tjingeling.

Vardagslyx!

img_6222 (MMS)

Vardagslyx!


NKPG Style!


Den där jeansdressen från ACNE är inte att leka med. Underbar!


Plommonstop och fingervågor, det är grejer det.


Lillan och jag i kläder och accessoarer från EMMAUS.


Jag får ta igen lite här då.. förra helgen var det dags för premiär för
NKPG Style. Ett forum för alla som på något sätt är intresserade av mode, design, formgivning, hållbar utveckling etc. Otroligt roligt inititiv och jag hoppas verkligen på fler tillfällen! Jag drog mitt strå till stacken genom att fixa håret på de modeller som gick visningen. Det var faktiskt kläder från min förra arbetsplats EMMAUS som visades. Förutom modevisning bjöds det på second handmarknad, lokala formgivare/designers visade och sålde kläder, smycken väskor med mera och det fanns verkligen himla mycket fint!

Sjuk

Hej på er. Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering men det är så att jag åkte på något kontstigt typ av virus i mitten av veckan och har inte varit vidare pigg. Men nu är jag på bättrings väg och ska komma igen här. Håll till godo!

RSS 2.0