VenceNu mina vanner har vi, efter tre dagars resande i bil tagit oss till franska rivieran och Vence! Bilresan hit har varit fantastisk och igar hade vi en heldag i Bergamo strax norr om Milano. Mycket vacker stad! Nu ska jag fortsatta med lite vineri. Ciao!


Vackra ting!

img_9372 (MMS)

Vackra ting!


DorisIkväll måste jag hinna klä om lilla Doris
, hon har ju fått dras med de där paltorna sedan nyår! Jag har tänkt mig något franskt tema. För även om hon inte kan följa med på vår eurotrip vore det väl ändå skoj för henne att få lite Cote d´Azur-feeling. Vi får se vad jag kan hitta på. Ciao!

rosa

Jag har blivit förtjust i rosa när den ges i en mer mjölkig ton, likt den kulören på nagellacket
. Jag tycker det är fint ihop med ett riktigt isigt blont hår. Inte så olikt den ton jag själv har på håret nu, efter gårdagens frisörbesök. Tack snälla Frida.
jag är tillbaka


Prickigt sjal från mamma- perfekt när håret inte vill tämjas.

Hallå i stugorna! Efter en liten semester härifrån tänkte jag att det var dags igen. Det är så svårt att få tiden att räcka till, tänk om dygnet i varje fall kunde ha typ 26 timmar istället, undra om jag skulle få mer gjort då? Jag har iallafall haft fullt upp på jobbet dessa veckor då halva personalstyrkan varit på semester. Himla roligt! MEN, nu är det äntligen min tur. Semester, jisses vad längesen jag hade en redig semester!

hårgarnityr


En upphottad tofs med en ring istället för hårsnodd. Enkelt men elegant. Se bara till att ni köper en ring som är storlek L, (eller så stor som möjligt) annars kan ni få problem att få igenom allt hår. Tjing!

rutigt


Fint litet linne jag införskaffade för bra längesen från Emmaus. Det är redan torsdag och veckan har gått så fort. Vi har mycket att göra på jobbet nu när halva styrkan är på semester så jag tappar lätt tid och rum..

RSS 2.0