röda små bär


Har letat ihjäl mig efter denna tröja och hittade den nyss, tänk att man kan bli så glad över att hitta något borttappat. Jag måste dock ringa till min syster då jag kan ha beskyllt henne för stöld. Det får jag helt enkelt gottgöra på något vis. Naej vars nu har jag bunkrat upp med jordgubbar här, jag har haft en liten dipp sedan igår och känner mig som jag vore 15-år igen med allt vad det innebär. Men detta ska alltså jordgubbarna råda bot på.
Tjing!




expo.



Jaha ni, midsommarhelgen är sedan länge över och jag tog med det en liten paus här ifrån. Nu är det dock dags att ta tag i saker och ting igen. I söndags strosade jag runt lite i Stockholm och på H&M på Hamngatan hittade jag dessa underbaringar, jag blev verkligen förälskad i dessa skyltdockor. Himla fina!

Glad midsommar!

img_9154 (MMS)

Glad midsommar!


110623


Det är torsdag, regnet öser ner och jag ska strax gå till jobbet för veckans sista arbetsdag. MEN innan tänkte jag bara ge er lite midsommarinspiration. Det här är en perfekt frisyr inför midsommar. En valk i nacken! Om håret är nytvättat är det en god idé att preparera det en aning innan för att få stadga. Den här frisyren tycker jag dessutom bara blir bättre och bättre ju längre kvällen går då en del strån och lockar får falla ner, alltså perfekt till midsommar med allt vad det innebär.. Ciao!

vingar i vitt



Vit bomullstopp med vingar bar jag även dagen till ära, rätt tjusigt faktiskt. Nu ska jag börja packa min lilla weekend-bag då min Midsommarafton ska firas i hufvudstaden tillsammans med nära och kära, min älskade farmor däribland.

Upp och ner

 

Imorse försov jag mig lite och hann inte riktigt med att fixa håret så då fick det bli en knut men för att hotta upp det hela fäste jag ett armband runt håret. Lite onsdags-chic! (Spyr på ordet chic men kan inte sluta använda det för det är så roligt och nördigt).


indie


Mockabrallor och pärlskärp. Jag körde på indiantema-light idag. Jag lämnade franskavajen hemma men den kanske åker på nästa vecka, vem vet?!

110621




pic. lånad av Noni.

En flikig page med skarp lugg var vad Noni ville ha- så det fick det bli! En snygging är hon!

Godis.


Godis.


Noni




Idag kommer denna böna och klipper sig hos mig, det ska bli skoj. (Denna bild tog jag dock då jag fortfarande gick på frisörskolan och Noni ställde upp som försökskanin, nu har håret hennes hunnit bli väldans långt). Hennes vackra avkomma Musse är nog desvärre inte med men det är kanske tur för honom då risken annars är stor för att jag pussar sönder stackarn.

Detaljer

Turkost och guld är en fin combo, speciellt när händerna har blivit lite brunbrända. Egentligen tycker jag de flesta kulörer passar till brunbrända händer men just mina pryds nu av turkost!

 


Gold/black/black/gold



Ett annat av mina fynd från i lördags är denna väska.
Lagom stor när man ska ut på diverse sommargalej och den går dessutom att vända ut och in för en mer diskret look. Två väskor i en med andra ord! 20 spänn fick jag den för och inköpsstället är Hela människan.

braid is the thing



När håret är sådär tilltuffsat och en hårtvätt inte hinns med är torrschampoo + en fläta ett hett tips. Enkelt som tusan och så ser man i varje fall lite reko ut..


x 2

Najs pjux.


Plexi


Jag har varit på jakt efter ett ställ att ha mina tidningar i men utan att hitta något som fallit mig i smaken. Igår gjorde vi dock ett fynd- en gammal bordsskiva av något slag som efter en del fix och trix blev perfekt. Det är tur att jag bor ihop med en riktig handyman. Ps. Att skivan kostade 15:- gjorde ju det hela ännu bättre!


golden roses


Jag fullkomligt älskar detta halsband. Jag fick det i födelsedagspresent av fina Veronica och det är verkligen ett typiskt Bella-smycke, sådär lagom pråligt men ändå graciöst.  Nog om det. Fredag igen och helgen min är nästintill helt obokad men det känns faktiskt himla skönt. Nu vankas det jobb. Tjingeling.

Student galej!





Kom precis hem från min familj där det har varit stor fest för Gustav som idag tog studenten! Basse gjorde mjölkdrinkar så det stod härliga till och Gustav var något sliten efter veckans bravader. Himla trevligt var det hur som helst och mamma hade gjort så fint med mat i mängder! Hon är så duktig lilla mamma. Jag är proppmätt och helt slut efter denna dag men för Gustav har kvällen bara börjat...

surprise


Tre amsterdamkuvert innhållande fina gåvor till tre fina studenttjejer.

Urusel uppdatering men så är det när man är en kvinna mitt i karriären (höhö). Full fart är det i varjefall just nu med allt möjligt. Jag har haft en del smyckesbeställningar i dessa studenttider så det har jag suttit med på kvällarna och då har tiden inte riktigt räckt till. Men nu ska det väl bli andra bullar.

72 Nice



Det här är en riktig goding. Just lacken från Mavala kanske inte är det absolut bästa men den här kulören! En perfekta balans mellan rött och orange som fungerar till allt. Nu måste jag rusa, vi har nämligen personalfest idag/ikväll med hemliga aktiviteter- spännande!

Ruby



Jag hittade ett collage från förra sommaren men som fortfarande känns mer än härligt! Pudriga pasteller är ju aldrig fel.

sko mig.



När vi ändå är inne på gult. Mer höst än sommar tycker jag men vad tusan. Fina skor är det i varjefall.

gult är fint!



Kan det bli för mycket fransar? Jag tror inte det. Nu - jobb!

Go bananas!



Bananas. Efter att ha fallit i bikinigropen, gropen jag faller i inför varje sommarsäsong, bestämde jag mig igår för att bara köpa den första jag såg som inte hade massa volanger och puttinutt rosetter och det blev den här! En bikini full av bananer och med spännen som ananaser, tjusigt värre!

Sun




Godmorgon! Här ska ni få ett redigt torsdagstips, nämligen Color Extend Sun-serien från Redken som säljs på Barberarn. Precis som det är otroligt viktigt att skydda huden från solens starka strålar är det också en bra idé att skydda håret, dels för att bevara färg och glans men också för att stärka håret. Waterwear är en vattenfast solskyddande kräm som skapar en osynlig hinna på hårstrået som förhindrar skador från sol och vatten. Färgen bevaras skinande med en friss- fri naturlig finish. Den är även tokbra för mig som har ett ljust hår då den skyddar håret från att få metalliska skiftningar efter poolbad. Tjenixen.

110607



Sailor=sommar. Japp!


juni




Vilken underbar helg jag har haft! Sol, bad, glass-äteri och en himla massa basket lirande. Sommaren är ju officiellt här nu och det känns fantastiskt. Nu är det strax tid att gå till jobbet. Tjingeling.



110603






Fredag igen, och jag ska strax knata iväg till jobbet. Häromdagen blev jag förresten besök av en stamkund jag hade när jag fortfarande gick på skolan. Britt från Linköping! Hon hade en shoppingdag i Norrköping och kom in och överraskade mig på Barberarna, hur härligt är inte det!


RSS 2.0