110226
Lördag=äventyr!

Giles & BrotherIgår hade jag en väldigt mysig och trevlig kund, Fia, som tipsade mig om
Giles & Brother. Det finns en drös med otroligt fina smycken helt i min smak. (Jag älskar armandet i form av hovar.) Fia hade även en himla fin förlovningsring med en vacker historia bakom, sånt älskar jag också. Tjingtjong.

a/w/ss

När alla runt omkring mig gnäller om längtan efter vår tar jag nu tillfället i akt och youtubar kommande höst/vinter kollektioner. Acnes A/W 11-12 känns ju som ett rätt säkert kort.


Men för att rätta mig i ledet passar jag även på att lägga upp något schysst från vårkollektionen.


Jag gillar tanken på en monokrom stil helt i vitt, dock är det inte så värst praktiskt inom mitt yrke men vad tusan gör det. Jag har även fått dille på rött och då gärna i en tomatröd kulör.

Ungarische Bartwichse


Mustaschvax. Tyskt mustaschvax. Jag älskar ju sådana konstigheter! Vi säljer den på Barberarn så ni karlar med bångstyrig mustasch är hjärtligt välkomna! Saknar man skäggväxt är ju förpackningen så fin att man kan köpa den bara för det. Nog om tyskt vax.
Lördagskvällen spederas med b-friend och lillebror med tv-spelsturnering och det är blodigt allvar vill jag lova! Tjenix! 

Orange

img_0712 (MMS)

Orange är för stunden min favorit kulör.


francoise hardyIdag får denna skönsjungande böna stå för inspirationen, håll till godo! Tjaba.

Jane

Tjenixen, jag har inte vart så kartig de senaste dagarna då jag har legat mer eller mindre däckad av någon mystisk sjuka. Men nu är det bättre. Tv:n har varit en god vän dessa dagar och för tillfället är det Top modell säsong 714? som stjäl min tid. Inget skitkul program direkt och Tyra Banks är ju avskyvärt osympatisk. Jag bör nog sysselsätta mig med något annat istället, typ läsa Jane Austens "Förnuft och känsla" som jag precis lånat från bibban. Tjingeling.


Förtjusande Frida Gustavsson som tagit de stora modehusen med storm!

lipsJag är lite små sugen på att fixa lite glittering lips nästa gång det är dags att snoffsa till sig lite. Frågan är bara hur man får det att hålla? Någon som vet och har lust att dela med sig av lite tips?

yesterdayHujedamej vad folk är sjuka runt omkring mig men jag har verkligen inte tid att ligga hemma. För att minimera dessa risker har jag därför käkat två vitlöksklyftor och supit en massa ingefärste- bra grejer har jag hört! Igår invigdes mitt guldörhänge "ear to ear" och jag gillar det verkligen. Det ska nog få hänga med på nya bravader inom en snar framtid. Tjing.

nice shoesDessa pjucks fick följa med Simone hem i lördags när vi som vanligt gjorde vår second hand runda. 50 spänn fick vi pröjsa vilket känns helt okej. När hon inte vill ha dem längre funderar jag på om man kan odla pelargoner i dem..hmm, tål att tänkas på. Tjing.

110209


pic. fröken fahrman

Vilket fantastiskt hår, vilken fantastisk nyans på läppstiftet och för att inte tala om den dressade jumpsuiten på bild nr 1. I LOVE! Beige och orange har ju blivit lite av en favorit combo på sistone. Nu vankas det käk med systeryster!wrist candy


Rosettarmband från helgens läderverkstad!


Gudars, redan onsdag!
Från och med idag flyttar min lillasyster in hos mig då karln i huset flytt Sverige för varmare breddgrader. Det ska bli en myspys vecka och jag får rå om Simone lite. Nu ska jag kuta till jobbet. Tjaba.

mr poirotHär får ni en närmare titt på halsbandet. Vi har nämligen en skinn-kemist i släkten så vi har ett helt lager med läderbitar hemma. Det är bara låta fantasin flöda...

Hot chocolateIgår fixade Vicky mitt hår och såhär blev resultatet.
Mumsig färg som jag känner mig mycket nöjd med. Vad tycker ni förresten om mitt mustachhalsband som jag fixade igårkväll. Lite lagom roligt sådär. Tjingeling.

camel


Monki 60 spänn- helt sjukt!

indiana


Idag har jag två fasaner hängades i mina öron- det är grejer det!

ponytail


Ibland är det bra att ha ett sammetsband tillhands för det piggar ju upp en tofs en aning i varjefall.

vida


Dessa bralls fick följa med mig hem idag, de ser kanske inte mycket ut för världen just nu men vänta ni bara. I vår ska de få följa med ut på bravader matchat med andra favoriter från mina gömmor. Kanske något oranget (beige+orange= bra combo). Nu - ansiktsmask! Tjaba.

Love your skin


Hudvårdsprodukter är något jag nästan skulle kunna betala hur mycket som helst för. Jag har provat många olika märken men inget har fallit mig i smaken förrän jag fann Schrammek. Otroligt bra produkter som passar min hudtyp ypperligt. Det är inte så lätt att få tag i så jag blev väldans glad över denna present! Ciao.

RSS 2.0